Menu

Wie

De activiteiten in de tempel worden door de volgende IJburgers geleid.

Marcel – ik ben een van de initiatiefnemers van de stichting tempel van alledag, en ben al sinds 2004 actief op IJburg in het organiseren van bijeenkomsten rond ontmoeting, bezinning en bezieling.  Bij voorbeeld: eten met de buren, Allerzielen, Kerstival.  Ik doe actief mee met de meditatie op vrijdagochtend. In mijn werk kom ik veel op scholen en zie ik de behoefte aan dialoog over verschillende levensbeschouwingen, over opvoeding en goed samenleven.  Ik ben een groot filmliefhebber en organiseer graag met anderen mooie filmavonden met nagesprek in de tempel van alledag.

 

Daniëlle is transformatie coach en concert organisator en geef in de tempel individuele coaching sessies. Samen met met Luce van Druenen begeleid ze familie opstellingen en verzorgt ze de stadsverlichting elke 2e zondagavond van de maand. Daarnaast begeleid ze af en toe de vrijdagochtend meditatie en organiseert ze kleine concerten en workshops in de tempel.

www.hartskracht.nl
www.heartfire.nl

 

Ingeborg geef(t) iedere zaterdag van 9.00-10.30 uur Kundalini yoga. Een krachtige, dynamische vorm van yoga en meditatie die je ontspant, helder en levendig maakt. Een fijne manier om het weekend  te beginnen:)

 

Marjolein is werkzaam als psycholoog en ouder&kind coach in 1 op 1 consulten. Zowel voor volwassenen als kinderen. Mijn werkwijze is een holistische mengeling van systemisch werk, creatieve therapie, reading, gesprek en meditatie / visualisatie. Daarnaast geef ik mindfulness trainingen en yogalessen aan kinderen en ouders&kinderen, zowel individueel als in groepsverband.

http://www.marjoleinbeek.nl

 

Anurag helpt mensen lichter te leven met meer zelfcompassie. Ze begeleid mensen die willen werken met Mindfulness en Compassie. Voor zichzelf en in werk. Met opleidingen en trainingen. Ook geeft ze losse mindfulness of meditatielessen en coacht ze individuen en relaties.
Meer informatie over Anurag en de opleiding en trainingen:

www.anurag.nl
www.academievoorleven.com

 

Marijn geeft in de tempel traumatherapie en trainingen. Dieren in het wild zijn continu in levensgevaar. Toch ervaren ze geen trauma. Hoe komt dat? Hoe verwerken zoogdieren spanning? Wat kunnen wij mensen daarvan leren? Het zenuwstelsel vormt de sleutel. In mijn praktijk help ik je het trauma te verwerken en je draagkracht te vergroten zodat je de lastige momenten in het leven makkelijker aankan. Daarnaast geef ik training in de zorg en het onderwijs over de werking van het zenuwstelsel en hoe deze kennis kan bijdragen aan meer compassie en verdieping.

http://www.marijnschrieken.nl

 

Marisa geeft yogales in de Tempel van Alledag. Ze geeft Yin Yoga Nidra op maandag van 19.30-20.45 uur en Yin Yang Yoga op woensdag van 9.00-10.15 uur.

Wil je meer informatie of een proefles volgen?
http://www.bijmarisa.nl

tempel_van_alledag_schets_940