Menu

Stadsverlichting

7 maart 2018  |  Nieuws, Programma

Verander de wereld vanuit je huiskamer
Iedere maand komen mensen in huiskamers over heel de wereld bijeen om een uur stil te zijn. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!

Hoe het werkt

Een cultuur van verlichting
Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Om dit mogelijk te maken, vragen we mensen om hun huiskamers open te stellen voor meditatie of om een huiskamer te bezoeken.

Harmonie & Flow

Uit onderzoek blijkt dat als groepen mensen regelmatig samen stil zijn dat het effect harmonie en flow is. Deze positieve effecten gelden niet alleen voor de groep maar ook voor hun omgeving en uiteindelijk de hele wereld.

Waar & Wanneer

In huiskamers over de hele wereld wordt op elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur gemediteerd.
Mensen komen tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur. Na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar er kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld.

Stadsverlichting is een prachtig initiatief waar we vanuit Tempel van Alledag graag aan meedoen!

Iedere 2e zondag van de maand zetten we de deuren van onze ‘ tempel huiskamer’ open. Je bent van harte welkom om mee te doen!

Tijd:
20:00 tot 21:00 uur – inloop vanaf 19:45, deur dicht 20:00

Locatie:
Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, IJburg

Investering:
Deelname is gratis

Begeleiding: Daniëlle Doeve

Informatie
: danielle@hartskracht.nl