Menu

Workshop Inner Child

4 april 2018

Op zaterdag 21 april geven Luce Van Druenen en Daniëlle Doeve de workshop Inner Child in de Tempel van Alledag op IJburg.

De belangijkste relatie in je leven is de relatie met jezelf. Het is de basis voor iedere andere relatie. Diep vanbinnen weet je dit maar toch vind je het lastig om jezelf op de eerste plaats te zetten. Nee te zeggen als iets niet goed voor je voelt. Jezelf te laten zien. Voor iedereen goed te zorgen maar goed voor jezelf zorgen schiet er vaak bij in. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd en dat kost je energie.

Luce heeft er een stukje over geschreven:

Als we jong zijn en we ervaren pijn trekken we ons terug en in die stukken kunnen we ons in ons volwassen leven niet op een volwassen manier manifesteren. Als we opnieuw contact te maken met ons kleine meisje, kunnen we gaan ervaren of deze oude pijnen en overtuigingen nog steeds een rol spelen in ons huidige leven.  Zo ontdekte ik zelf dat ik op mijn werk niet gezien werd. Wat ik ook deed. En ik deed steeds meer. Als kind voelde ik me ook niet gezien. En hierdoor werd ik onzichtbaar. Je kunt dan steeds harder gaan werken om gezien te worden, dit is een uitputtingsslag. Door contact te maken met het verdriet van het kleine meisje vanuit mijn volwassenheid. En me de vraag te stellen of ik mezelf wel zie, is er een helingsproces op gang gekomen. Wat zo mooi is, is als dan de pijn ook echt geheeld, wat ik dus zelf kan doen vanuit mijn volwassen zijn, er een totale verandering optreed in het nu. Ik verbaas me er iedere keer week over hoe krachtig die is. De pijn wordt getransformeerd naar kracht.

Ga met ons mee op reis! 

In de workshop Inner Child ontdek je hoe het met jouw innerlijk kind is. Voelt ze zich gezien? Wat heeft zij van jou nodig om zich veilig te voelen zodat ze haar licht helder kan laten schijnen? Let’s free her!  Aan de hand van sharing, meditaties, Ho’oponopono, innerlijk kind opstellingen en lichaamswerk gaan we contact maken met het gewonde kind en het oorspronkelijke en vrije kind. Door naar deze diepere laag te gaan kom je in contact met je eigen bron en kan je levensenergie vrijer gaan stromen.

Praktisch:

Datum: 21 april 2018

Lokatie:  Tempel van Alledag

Tijd: 11:00 – 18:00 uur. inloop vanaf 10.30.

Kosten: 90 euro

Wij zorgen voor soep en salade.

Alle info in het Facebook event: https://www.facebook.com/events/196861217739717/

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar zijdieweet@gmail.com

Hartelijke groet,

Daniëlle en Luce