Menu

Nieuw: TAD-talks

3 maart 2015  |  Nieuws, Programma

Iedereen heeft een verhaal dat de moeite waard is verteld te worden. Een levensverhaal, een bijzondere ervaring, een visie, een idee. Iets wat jouw leven positief heeft veranderd. Tijdens TAD-Talks (TAD = Tempel van Alle Dag) kun je je verhaal delen en het gesprek aangaan met de aanwezigen. We gaan delen, leren, verwonderen, inspireren. Op zoek naar de verbinding!

Hoe ziet de avond eruit?
Er zijn 2 tot 4 sprekers. Iedere spreker vertelt zijn/haar verhaal in maximaal 15 minuten. Tussendoor is er de ene keer stilte, de andere keer muziek en altijd een kop thee. Ook is er is ruimte te delen wat het verhaal bij jou (de luisteraar) oproept.

TADWat kan er?

Alles kan zo lang je er anderen mee inspireert. Als er teveel aanmeldingen zijn (dat zou geweldig zijn) bepaalt de organisatie de samenstelling van de avond en bewaren we jouw verhaal graag voor een volgende keer.

Aanmelden
Heb jij een bijzonder verhaal dat je wilt delen, reageer dan in het commentaar hieronder of via een pb. Dan nemen wij contact met je op. Verhalen hebben luisteraars nodig dus kom en voel je vrij dit event zoveel mogelijk te delen. Ook als je iemand kent die volgens jou een verhaal heeft dat gedeeld zou moeten worden. Maak je (niet-versterkte) muziek, dan horen we ook graag van je!

Kosten
Kosten €5,-. Mocht dit een probleem voor je zijn, laat het ons dan vooraf even weten. Leden van de Tempel: gratis.

Organisatie/aanmelden bij:
Marijn Schrieken ~ Karin Hoens ~ Marcelle Wijnand
Facebook

‘If you change the way you look at things the things you look at change’