Menu

Biodanza: beweging in leven

28 september 2016  |  Nieuws, Programma

Dansen doet bewegen en brengt je lekker in je lijf. Bovendien, wanneer je biodanza doet, gaat het ook over communicatie vanuit het hart, kunnen luisteren naar je gevoelens en verlangens, en het vrijmaken van de natuurlijke levensinstincten. We praten er niet bij, maar beleven intens in het mo-ment. En dat heeft ook nog eens allerlei positieve effecten op stressniveau’s en verdere gezondheid.

Biodanza stimuleert jouw eigen potentie, het doet je bewustzijn groeien en leert over communiceren vanuit je hart. Het helpt je in contact te zijn met je gevoel en daaraan uitdrukking te geven in jouw leven. Bovendien is het een goed middel tegen stress: uit je hoofd in je lichaam!

De biodanza avonden in de Tempel van Alledag zijn voor alle niveaus. Voor mensen die eens met biodanza willen kennismaken èn voor mensen die vaker biodanza doen. De lessen worden zo op-gebouwd dat iedereen er binnen zijn of haar mogelijkheden aan kan deelnemen en voldoening kan uithalen.

Over Mariette:

Mariette begeleidt ruim tien jaar geïnspireerd en met veel enthousiasme biodanzagroepen. Eén van haar dromen is dansen in eigen buurt. Zij is blij in de Tempel van Alledag een plek te hebben gevonden waarin ontmoeting, bezieling en bezinning centraal staan. Ongeveer één keer per maand geeft zij hier een biodanzaworkshop.
Daarnaast begeleidt zij wekelijks biodanzagroepen in het Mirror Centre nabij het Muiderpoortstation en is mede-directeur van de Biodanzaopleiding in Rotterdam.

PRAKTISCHE INFORMATIE

DATUM: Iedere eerste donderdag van de maand
TIJD: 20.00 – uiterlijk 22.00 uur. Inloop 19.45 uur.
LOCATIE: Tempel van Alledag op IJburg, Jan Vrijmanstraat 339
BIJDRAGE: € 15,- per avond

Geef je op via facebook, of meld je aan bij Mariette Reitsma:
telefonisch via 06 201 55 081 of m.reitsma@me.com
Meer informatie over biodanza en Mariette vind je ook op www.biodanzaworkshops.nl