Menu

Community

Seizoensopening 7 sept 2014De tempel van alledag is te vinden in de gemeenschappelijke ruimte van Mura,een prachtig appartementencomplex van de Japanse architecte Moriko Kira. Ons initiatief is ontstaan uit het delen van dromen en het verlangen om met elkaar een plek in te richten voor het delen van inspiratie. De activiteiten worden georganiseerd door een kring van IJburgers die hun inspiratie en deskundigheid willen delen met anderen en daarmee ook de onderlinge verbondenheid op IJburg willen stimuleren.

Coöperatie

Deze community werkt als een coöperatie. Dat wil zeggen dat we onze eigen activiteiten ondernemen, en daarnaast ook gezamenlijk optrekken om  mooie programma’s te maken: vaste meditatiemomenten, filmavonden, dialoogbijeenkomsten, proeverijen, retraitedagen en seizoensactiviteiten. vier keer per jaar komen we bij elkaar om inspiratie te delen, taken opnieuw te verdelen, nieuwe mensen welkom te heten en plannen te maken voor een nieuw seizoen. Heb je interesse om je aan te sluiten, stuur dan even een mailtje aan info@tempelvanalledag.nl.

Donaties

Om in de kosten te voorzien vragen we donaties voor bepaalde basisactiviteiten. Daarnaast zijn er inkomsten uit het verhuren van de ruimte voor passende activiteiten die aansluiten bij onze missie en die geen overlast geven aan de omwonenden. De opbrengst van sommige activiteiten gaan naar een goed doel. dit staat dan bij de activiteit vermeld.
Je kunt je bijdrage aan de tempel na afloop van een activiteit in de pot doen. Als je regelmatig deelneemt kun je lid worden en maandelijks een bedrag van 15 euro over te maken op de rekening van de stichting tempel van alledag. Het rekeningnummer is: NL80 TRIO 0197 7837 32.